< Terug naar de website

Algemene voorwaarden:

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Bevingmeter app. Door de Bevingmeter app te gebruiken stem je in met de toepasselijkheid van deze voorwaarden.

Aan het gebruik van de Bevingmeter app kunnen geen rechten worden ontleend.

Schuddema B.V. is niet verantwoordelijk voor eventuele schade. Het gebruik van deze app is volledig op eigen risico.

Schuddema B.V. kan niet garanderen dat de Bevingmeter app (altijd) zal werken. Ondanks uitgebreide tests kan volledige functionaliteit en veiligheid (virus vrij) niet gegarandeerd worden.  De werking is ook sterk afhankelijk van het soort apparaat en type software dat gebruikt wordt en hoe je je telefoon plaatst en de app gebruikt.

Door het invullen en versturen van een formulier geef je toestemming aan Schuddema B.V. om het formulier, inclusief persoonsgegevens, door te sturen aan dienstverleners gerelateerd aan het formulier-onderwerp. Het invullen en verzenden van een formulier is vrijblijvend en wij en de dienstverleners kunnen je nergens toe verplichten. Gebruikers kunnen geen rechten ontlenen aan de formulieren en Schuddema B.V. is niet verantwoordelijk voor eventuele schade en juridische gevolgen van het gebruik van de formulieren.

Schuddema B.V. garandeert dat er niet zonder je toestemming persoonlijke gegevens gedeeld of gebruikt zullen worden, door ons of door derden. Wel gebruikt Schuddema B.V. tools om analytische informatie te ontvangen, te verwerken en te gebruiken ten gunste van doorontwikkeling van de app of daaraan gerelateerde zaken. Ook hebben we je GPS locatie nodig om een juiste meting te kunnen doen. Data zoals tijd, locatie en trilling slaan wij in het geval van een mogelijke aardbeving op en kan worden gebruikt voor analyse, door ons en door derden. De verzamelde data wordt eigendom van Schuddema B.V. Als wij geen aardbeving denken te hebben gedetecteerd halen wij ook geen data bij je toestel(len) op.

De Bevingmeter app kan van tijd tot tijd worden aangepast. Indien je fouten in de app aantreft, stellen we zeer op prijs als je ons dit per email meldt op info@bevingmeter.nl.

Schuddema B.V. behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden te wijzigen. Schuddema B.V. raadt aan om iedere update van de Bevingmeter app te installeren, zodat je altijd beschikt over de meest recente versie van deze voorwaarden.